Paní Dýně

Důležité upozornění

V období letních prázdnin často vařím na pobytech, proto počítejte s delší dodací lhůtou Vašich objednávek (2-7 dní). Děkujeme za pochopení.

Miso MUGI ječmenné 400 g
Cena s DPH 119 Kč
Skladem 2 ks
KOUPIT
Hmotnost 400 g
Země původu Japonsko
Sdílet

Miso je tmavěhnědá pasta, tradiční asijské ochucovadlo, které vzniká přírodní fermentací sóji a obilí. Ječmenné miso je považováno za základní miso, které používáme k dochucení zeleninových polévek v závěru vaření.

Toto je pasta od japonské firmy Muso a tento druh cenově dostupného misa fermentuje zhruba 1 rok.

Použití: Požadované množství misa (cca lžička na 4 porce polévky) rozmíchejte v horké vodě nebo vývaru a dochuťte jím polévku. Polévku ochucujeme solí jen miniálně na začátku vaření. Polévku s misem udržujeme chvíli pod bodem varu, ale již ji nevaříme. Převařením bychom přišli o hodnotné enzymy, které miso obsahuje.

Složení: SÓJOVÉ boby, JEČMEN, mořská sůl, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny: sója, lepek

Dodavatel: Country Life s.r.o.

Balení: 400 g

Komentáře k produktu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit