Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pikantní fialová miso polívčička
Autor: monchi
Datum: 21.02.2010
Chod: Polévka
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
zelí hlávkové
pórek
kapusta růžičková
tofunéza
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Do hrnce dáme nakráj. červ. zelí, zelenou nať pórku, růž. kapustu, mraž. kukuřici, wakame, (suš.) libeček, trochu Würzlu/soli, předem uvařenou rýži (natural) společně s adzuki, zalijeme vroucí vodou a vaříme asi 10-15 min. Nakonec vmícháme rýž. miso a najemno strouh. křen. Polévku zjemníme lžící tofunézy.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

16.01.2015
leusa
Nebyly zrovna fazole, ale uvarený žlutý Hrách, tak jsme alespoň nemuseli otevírat kukuřici :-) moc povedená a chutová kombinace, Moni, mňam.
15.12.2012
lynks
Tenhle recept obsahoval všechny zvyšky, co jsem potřebovala upotřebit .Nedala jsem kukuřici a tofunézu a zelí bylo bílé, ale polévka nám moc chutnala, měla hezkou barvu. Řasy jsem dala Arame, vzhledově se mi do polévky hodili víc. 2letý syn snědl 3 misky :) díky
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit