Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Vločkový nákyp se zeleninou
Autor: anonym
Datum: 07.04.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme mrkev, doměkka uvařené fazole, koření (např. tymián) a nakonec pórek. Ochutíme shoyu a zalijeme horkým zeleninovým vývarem. Přidáme oprané vločky a směs dáme zapéct do trouby. Podáváme např. se zeleninou upravenou napáře a pickles.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

16.02.2014
petra k.
moc dobré :)
02.03.2009
marketa
Nákypu jsem udělala plnou velkou zapékací mísu a druhého dne se dožil jen jeden kousek :-) Dala jsem jen víc zeleniny (cibuli, celer, mrkev, kapustu, řapíkatý celer a pórek) a místo fazolí červenou čočku vařenou se saturejkou. Na závěr jsem nákyp ještě posypala lněným semínkem a pekla 40 min při 170 C.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit