Paní Dýně

Lenka Žák: Víme, co jíme
Cena s DPH 369 Kč
Skladem 1 ks
KOUPIT
0
Sdílet

V této kuchařce najdete inspiraci na maximální využití obilovin v kuchyni. Hlavní myšlenkou je naučit se obilovinu zpracovávat od hlavního jídla po pomazánky i deserty a tím šetřit svůj čas, přírodu a peníze. Vědomě přistupovat nejen ke svému tělu ale i k Matce přírodě. Každá kapitola se věnuje jedné z obilovin: pohanka, jáhly, rýže, kukuřice, špalda, kamut, ječmen, oves.

Komentáře k produktu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

07.12.2012
Paní Dýně
V knize najdete rady jak na překyselený organismus, jak se stravovat dle ročních období a proč do svého jídelníčku zařadit celá zrna. V závěru kuchařky vás čekají rozhovory s Biolenkou, Klárou Jíchovou, Jaroslavem Duškem a MUDr. Janem Hnízdilem. V kuchařce si přijdou na své lidé s bezlepkovou dietou, vegani, vegetariáni i ti co rádi maso a chtějí si zpestřit svůj jídelníček.