Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Zeleninové špízy s tempehem
Autor: babida
Datum: 10.06.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Špízy: smaž. tempeh, mrkev, celer, cibule, červená řepa. Mrkev nakrájíme na silnější kolečka, menší cibuli na čtvrtky, tmpeh, celer a řepu na slabší kostky. Střídavě napichujeme na jehly. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem a podlijeme zálivkou z vody, shoyu, zázvor. šťávy, tymiánu - měla by sahat do poloviny špízů. Pečeme v troubě.

Příloha - rýže natural, do které jsme 10 min. před koncem varu zamíchali hrášek. Na talíři sypeme gomasiem a zelenou petrželkou. Talíř ještě doplníme závitky z čínského zelí. Listy spaříme ve vroucí vodě a plníme kysaným zelím smíchaným s namočenou řasou Aramé. Inspirace - Dagmar Lužná
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit