Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Zelenina v čočce s těstovinami
Autor: anonym
Datum: 06.12.2007
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli se solí, přidáme mrkev, zelí a celer, vařenou čočku, tymián, umeocet a podusíme doměkka. (Mrkev uvaříme předem s kombu a bob. listem) K čočce si připravíme např. amarantové těstoviny, zeleninovou oblohu (vařená řepa, spařený řapíkatý celer, salát) a opražená dýňová semínka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

07.03.2013
monous
výborné a lehké
28.09.2008
Zahradnice
Super, vypadá to dobře, hned to zítra uvařím u nás v Zahradě a uvidím co na to lidi :) jen to udělám s celozrnnou rýží
20.08.2008
anonym
Mně se těstoviny většinou neslepí a to s nimi po uvaření nedělám nic zvláštního. Nedávám pár kapek oleje jen někdy propláchnu studenou vodou. Obvykle dělávám klasické těstoviny z tvrdé pšenice, rýžové nebo kukuřičné, jelikož jsme těm celozrnným moc nepřišli na chuť.
14.08.2008
rady
Velmi dobré a jednoduché jídlo i pro úplného začátečníka jako jsem já. Jen nevím, jak na těstoviny. Po uvaření byly krásně rozsýpavé, ale než jsem je začala servírovat, tak z nich v míse vznikl nevzhledný slepenec. Ach jo.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit