Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Závitky s tempehem a oranžová omáčka
Autor: komár
Datum: 26.02.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Omáčka:Dýni,malou nepálivou papriku,červ.řepu,mrkev a cibuli na stř.kusy,bobk.list dáme do tlakáče,zalijeme asi šálkem vody a vaříme se šp.soli doměkka.Pak rozmačkáme,dochutíme sladem a umeoctem nebo misem.Inspirováno receptem od J.Průchové z knížky Jak jste klamáni.Závitky:Namočíme rýž.papír a zabalíme do něj uz.tempeh,kys.zelí a smažené suš.houby s hiziki a shoyu.Chvíli napaříme.

Obilovina:rýže natural s pohankou,lis.salát ze zelí a kvaš. okurky,gomasio,čínské zelí,pařená brokolice.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

03.06.2014
makki
Prosím o radu, závitky mi po napařování nešly vyndat z pařáku a potrhaly se. Jak nejlépe pracovat s rýžovým papírem, aby se to nestalo? děkuji Markéta
03.02.2012
lulu
Závitky jsem dělala dnes k obědu a nemohli jsme se jich nabažit! Vynikající!!!
23.01.2012
Stela
Tentokrát jsem závitky osmažila a byly výborně křupavé!
25.09.2011
Summer
výborné!
02.03.2010
Vendy
Tuhle dobrotu jsem měla možnost přímo u Komára ochutnat, bylo to tak výborné, že se tohoto jídla rodinka doma hned také domáhala. Závitky jsem dělala teď o víkendu a povedlo se :-). Dávám hlas !
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit