Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Velikonoční menu s těstovinami
Autor: anonym
Datum: 09.04.2012
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli, kořenovou petržel a květák. Osolíme, přidáme trochu kurkumy, podlijeme vývarem a chvíli přiklopené dusíme - stačí 5min. Do této zeleniny vmícháme předem uvařené těstoviny (zde celozrnné mušličky) a prohřejeme. K tomu tempeh dle receptu č. 212 (marinovat v shoyu a zázvorové šťávě, pak orestovat na oleji, podlít marinádou a nakonec přidast slad). Salát, kvašená mrkvička.

Těstoviny jsou ještě polité špenátem z kopřiv (kopřivy, shoyu, sojanéza, česnek).
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit