Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Vánoční cukroví: Krém z amasaké
Autor: lety
Datum: 30.12.2008
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Uvaříme ze čtvrt litru obilného mléka puding (hodně hustý dala jsem 4 plné lžíce maizeny)a do horkého pudingu rozpustíme asi třetinu rostlinného tuku Alsan bio (Provamel) a rozmixujeme za tepla s asi 380g jáhlového amasaké.

Pařížská verze: do základního krému přidáme 2 lžíce karobu a 1 lžíci kávy Caro.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

05.01.2009
anonym
Krém je vynikající!
02.01.2009
lety
Ještě jsem zapoměla napsat, že si krémem naplním stříkačku na krém a nechám ho aspoň hodinu v ledničce ztuhnout. Kdybyste plnily hned, tak by ten krém byl moc tekutý, musí ztuhnout.
01.01.2009
anonym
Ještě tu mám polovinu trubiček a laskonek k naplnění a zároveň i koupené jáhlové amasaké, takže tento krém určitě vyzkouším. Díky za nápad!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit