Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Těstoviny s květákem a mandlemi
Autor: anonym
Datum: 22.02.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na těstoviny dle vlastního uvážení si připravíme omáčku: orestujeme cibuli, tofu a mandle se solí, přidáme růžičky květáku, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme doměkka. Omáčku ochutíme umeoctem a sojanézou, přidáme hrášek, pokud je nutné tak zahustíme rýžovou moukou a již jen krátce povaříme. Podáváme sypané praženým sezamem a pro barvu s paprikou, kterou můžeme orestovat na oleji se solí.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

12.01.2015
leusa
Chuťově velmi povedená omáčka, moc jsme si pošmákli :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit