Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Těstoviny s kečupem
Autor: matejpet
Datum: 21.05.2012
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Amarantové nebo kukuřičné těstoviny. Kečup: osmažená a podušená cibule, mrkev a řepa, s trochou provensálského koření a šp. soli. Rozmixováno a dochuceno umeoctem a lžící melounového pyré. Posypáno osmaženou cibulkou a doplněno napařenou brokolicí a petrželí.

Základ na kečup je červená omáčka z knihy V. Strnadelové Radost z jídla.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

28.07.2012
robleda
kečup chutnal všem v rodině, vynikající
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit