Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Těstoviny Genovese
Autor: Jani
Datum: 24.03.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
ořechy
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Celozrnné těstoviny, Piniové oříšky 100g, Kešu 100g, Bazalka 2 snítky, Česnek 1 stroužek, Olivový olej

V mixéru rozdrtíme piniové oříšky a kešu, přidíme česnek a dvě lžičky olivového oleje. Do směsi postupně rozmixujeme listy bazalky (po dvou až třech listech). Utřenou směs vmícháme do uvařených těstovin a krátce povaříme.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

02.04.2010
Merlinit
Výborné!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit