Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Rychlo-švestko-vločko-drob
Autor: monchi
Datum: 15.10.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Středně velkou zapék. mísu vytřeme olejem, vysypeme vločkami (mix, celé) a na ně poklademe rozpůl. vypeck. švestky. Švestky bohatě posypeme drobenkou (smíchat 120g jemných ov. vloček, 30g kokosu, 3PL oleje, 3PL sirupu (hodí se javorový) a skořice. V předehřáté troubě zapékáme asi ½ hod. dozlatova.

Tip: těsně před dopečením podlít švestky trochou jabl. moštu – švestky jsou pak více „kašovité“ a né celé jako na fotce. Pozn.: Tímto způsobem můžeme zapékat téměř jakékoli čerstvé ovoce - výtečná jsou např. jablka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

09.01.2013
lynks
Výborná drobenka - nejdřív ji ale zakryju alobalem, než se ovoce udělá.Zkoušela jsem s jablkama, které jsem zalila pudinkem s ovesného mléka a vše zapekla-no to byla dobrota
27.09.2010
xylda
Moc, moc dobroučké:-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit