Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pomazánka z tofu a zeleniny
Autor: anonym
Datum: 02.04.2008
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
kedluben
celer
cibule
pórek
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Do zeleninového vývaru dáme vařit bílé tofu, kusy zeleniny (kedlubna, mrkev, celer apod.) a vše ochutíme solčankou. Když je zelenina měkká, tak přidáme na oleji orestovanou cibuli se solí a vše rozmixujeme dohladka. Do hotové pomazánky nadrobno nakrájíme syrový pórek a ještě teplou podáváme. Nejlépe s listem salátu a pickles.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

10.06.2016
ajkat
Chuťová a rychlá dobrota, cibulku jsem posypala masalou a dochutila tamary. Podávala jsem s ředkvičkami a rajčátky.
20.12.2014
anonym
je tam napísané keď je zelenina mekka pridame orestovanú cibuľku ... takže ten vyvar vylejeme a mixujeme iba tu zeleninu s cibuľou a tofu bez toho vyvaru ? chapem to spravne ?
24.10.2008
xylda
Vařila jsem bílé tofu s kedlubnou a mrkví, přidala špetičku wurzlu. Zkusila jsem nedat tu orestovanou cibuli a jen se po pomazánce zaprášilo:)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit