Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Palačinky plněné amasaké
Autor: anonym
Datum: 10.12.2007
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Připravíme si palačinky viz recept Palačinky s houbovou náplní Autor: ro.le, 03.12.2007. Do palačinek plníme amasaké (zde z bílé rýže, povařené s agarem) a namočené plody kustovnice čínské
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

15.09.2008
marketa
Dle kuchaře z Country Life je dobré přidat do těsta rozemleté lněné semínko a nechat chvíli stát, aby se nasáklo. Má pojivé účinky a výborně nahradí vajíčko. Zatím nemám vyzkoušené, ale myslím, že za pokus to stojí :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit