Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Natto na smetaně s křenem
Autor: monchi
Datum: 12.09.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na troše sez. oleje osmahnout pórek, přidat koř. petržel (část na kolečka, část strouhaná nahrubo), šp. soli, podlít vodou a dusit doměkka. Zalít sój. smetanou, ochutit shoyu, citr. šťávou, lžící hořčice a čerstvým tymiánem. Odstavit ze sporáku a vmíchat vrchovatou lžíci natta a strouh. křen (množství dle chuti).

Zelenina: mrkev dušená s umeoctem (zbytek vývaru jsem nalila do křen. omáčky. Obilovina: rýže natural sypaná gomasiem; kvaš. zelí + list salátu.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

17.12.2009
lencza
Výborné. Recept jsme plus mínus dodrželi až na to, že jsme použili mnohem více než jednu lžíci natta (my natto rádi :), a moc jsme si pochutnali.
07.12.2009
anonym
Fakt dobré, chutnalo i manželovi, který natto nemusí. Tady ho chuť křenu trochu přebije.
04.12.2009
Marek
Opravdu výborné!
30.11.2009
Vendy
Rychlé a moc dobré, dávám hlas :-)!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit