Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Mandlové srdce z amasaké
Autor: komár
Datum: 26.02.2010
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Amasaké přecedíme.Hustou část uvaříme s jáhly,1/2skl.jahodovou marmelády,šp.soli a skořice.Uvařené smícháme s drcenými a opraženými mandlemi.Dáme do vymaz.formy a upaříme.Tekutou část uvaříme s agarem a (jahodovým)pudinkem,zbylou marmeládou,necháme ztuhnout a rozmixujeme s mandlovým máslem.

Tímto krémem srdce ozdobíme spolu s opraž.mandlemi a pár jahodami.Asi je to úlet v únoru jahody,ale nebyly z Egypta a troška na Valentýna se dá pochopit,ne?:)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

08.03.2010
komár
Dík,dalo se to krájet.Nebylo to tuhé,jako pečené,ale šlo to krásně vyklopit,formu jsem vysypala mandlemi
06.03.2010
lety
teda Evi, ty jsi tak šikovná, je naprosto nádhernej. A upaří se to i bez mouky do tuha?
04.03.2010
Vendy
Tento Komárův valentýnský desert jsem měla možnost ochutnat a byl opravdu výborný !
03.03.2010
anonym
Normálně uděláme na páře, jako napařovaný chleba.
02.03.2010
Dei
co znamená upaříme?
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit