Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Kuskus se zeleninou
Autor: anonym
Datum: 10.12.2007
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
zelí hlávkové
cibule
ořechy
řasa arame
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji smahneme zeleninu (cibule, zelí, kořenová petržel) se solí, přidáme arame, marinované tofu, vařené fazole a kuskus. Zalijeme vodou a 10 minut podusíme, pak ještě necháme v kastrolu dojít. Hotové posypeme čerstvým tymiánem a opraženými piniovými oříšky. Na talíři doplníme kvašenou zeleninou (mrkev)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

22.01.2014
leusa
Zalili jsme si to čerstvě uvarenym obilným mlíčkem a zacákli shoyu. A místo piniovych oříšků přišly navrch mandle, podávané s napařenou a kvasenou zeleninkou a moooc dobrý ;-) jednoduché, rychlé, chutné, dávám hlas.
11.01.2008
anonym
Pak zavíčkuji a uchovávám v lednici. Do láku můžeš přidat jakékoli koření např. jako do okurek (kopr, hořčičné semínko, koriandr, nové koření,...)
11.01.2008
anonym
Lenko, tvrdší zeleninu (mrkev, ředkev, cibuli, kedlubnu, ...) omyješ, necháš dobře oschnout, nakrájíš na větší kusy a naskládáš do sklenice. Zaliješ slanou vodou (na 1l vody 1 lžička mořské soli, převařit), přikryješ víčkem a necháš v teple asi týden zkvasit. Zelenina musí být ve sklenici dobře napevno naskládaná a nesmí vyčnívat z vody. Voda se bíle zabarví - to je právě to mléčné kvašení.
11.01.2008
lenka
jak si prosimte delala to pickles z mrkve? diky za odpoved
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit