Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Kapustový kuskus
Autor: monchi
Datum: 15.10.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Kuskus uvaříme doměkka. Pokrájenou kapustu (příp. i pár koleček pórku) a kostičky tofu (zde: s m. řasou) dáme na pařák do hrnce s vodou + kapkou shoyu a cca. 10 min. napařujeme. Vodu z napařování použ. jako základ na omáčku – v ní rozmícháme sladké bílé miso, tahini, citr. šťávu a trochu oleje (oliv. či sezam.).

Napařenou kapustu + tofu smícháme s uvař. kuskusem, přistrouháme tenké plátky čerstvé mrkve a nakonec vmícháme omáčku. Posyp: m. řasa Dulse; zel. ozdoba: dušená červ. ředkev.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit