Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Jáhlovo-makový koláč
Autor: babida
Datum: 03.11.2008
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Jáhly uvaříme - nejlépe v jabl. moštu. Necháme vychladnout a natlačíme do pekáčku, vytřeného olejem. Umletý mák, jáhly (2:1), rozinky a pár kapek shoyu vaříme 50 min. Pak přidáme jemně strouhanou mrkev a předem namočený agar a dále vaříme 3/4 hod. Rozetřeme na jáhly a ozdobíme marmeládou bez cukru, tady to byla hrušková.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

02.08.2016
Paní Dýně
licantrop: dezert je nepečený
27.07.2016
licantrop
Na jak dlouho dáváme zapéct do trouby? Nebo nedáváme?
02.03.2009
anonym
já mám takový pekáček 20x30 a mrkev dávám jednu větší
02.03.2009
hanulka
ahojky,chtěla jsem se zeptat,kolik té strouhané mrkve-má jí tam být hodně nebo jen trochu???díky
12.02.2009
anonym
Konečně dodávám fotku, jen jsme ho nezdobili marmeládou...
07.11.2008
anonym
Babida nám dal kus tohoto koláče, byl opravdu dobrý. Měli jsme ho vyfotit, ale nějak jsme ho rychle zbaštili a na focení si nikdo nevzpomněl :-)))
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit