Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Bulgur s tofu a kedlubnou
Autor: pacisek
Datum: 03.12.2007
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Obilovina: Bulgur přidáme k orestované cibuli na oleji, podlijeme a dusíme do měkka. Luštěnina: Bílé tofu uvařené ve vodě, posypané Solčankou. Omáčka z sezamového oleje a shoyu zahuštěná maizenou. Zelenina: Strouhaná kedlubna gigant podušená na orestované cibuli, kurkuma. Pickles: červená řepa smíchaná s pokrájeným listovým salátem.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit