Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Bezlepkové halušky ze zelím a uzeným
Autor: veronika26
Datum: 16.01.2012
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Uvaříme rýži natural,necháme trochu zchladnout,přidáme namočený rýžový papír a vše rozmixujeme nebo nameleme,dále dáme pohankovou mouku,arrowroot a vše promícháme,když bude těsto moc husté můžeme přidat horkou vodu. Z knihy Radost ze zdravých dětí, MUDr. V. Strnadelová, J. Zerzán

Přidáme povařené kysané zelí nebo hlávkové a na cibulce osmažený uzený tempeh a na kostičky nakrájený celer, zakápneme tamari.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

09.02.2012
veronika26
Nevím ,třeba malou lžičkou dávat do vroucí vody ,ale než to uděláte tak se vám to rozvaří,přes síto to jde rychle, síto se dá v pohodě sehnat v domácích potřebách
08.02.2012
Sim
Jdou vyrobit i bez haluškového síta (nikdy jsem ho neviděla)? Díky.
08.02.2012
Sim
Jdou vyrobit i bez haluškového síta (nikdy jsem ho neviděla)? Díky.
18.01.2012
veronika26
Já to zapoměla napsat,normálně haluškový síto, jako když se dělají klasický halušky,do vařící vody a až vyplavou tak je přecedit, může se pak dát do nich kapka oleje aby se nelepily
18.01.2012
anonym
Veroniko, a jak tyto halušky vaříš? Z receptu to není patrné...
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit