Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Amasaké koláč s kaštanovou náplní
Autor: komár
Datum: 24.01.2010
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Vymažeme formu alsanem a vysyp. rýžovou moukou,dáme půlku hotového amasaké povařeného s vanilkou nebo skořicí, náplň: kaštany vařené s jablky-umixovat,pak druhá půlka amasaké a pak(není nutná) drobenka: mandlové máslo, rýžová mouka a sušený kuk. slad. Upečeme.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

25.05.2014
Paní Dýně
Já mám amasaké vždy řídké, takto zapéct, aby to samotné drželo pohromadě, by to nešlo...
08.02.2011
Andrejs
Ahoj, jako základ (korpus) jsem uvařila jáhly 50:50 voda:obilné mléko. Pak krém a nahoru jen sekané mandle (bez drobenky). Naprostá delikatesa. Rodinka jen mručela :-)
07.02.2010
komár
Bylo rýžové(sladká,mléčná rýže).Nevím proč,ale nikdy se mi nepovedlo tak řídké,jako to kupované a to ho dělám s koji.Určitě je lepší péct to na nižší vrsvu.Není to extra husté,ale krájet se to dá.
05.02.2010
Z
Ahoj, z čeho je to amasaké? Přemýšlím, zda to není pak moc řídké... Díky.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit