Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Amasaké dezert
Autor: Ciri
Datum: 03.03.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Z celozrnné mouky, vody a oleje uděláme těsto jako na závin, rozválíme (nejlépe přímo na vymazaném plechu) a vyložíme jím plech, upečeme. Hrnek amasaké, tři hrnky vody, sušené ovesné mléko, trochu sladu, hrnek bílé rýže, vanilku, 2 lžíce škrobu, a citr.kůru vaříme 40 minut (míchat), před koncem přidáme agar rozmíchaný ve vodě a hrnek mletých ořechů. Nalijeme na upečený spodek a necháme ztuhnout.

Zde zdobeno pudinkem Provamel. Podle I. Chourové
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit