Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Velikonoční beránek
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 969, Chod: Dezert, Autor: marketa, 26.04.2011
Ingredience:
jáhly, řasa agar-agar, mléko obilné / sójové, ořechy, rozinky, švestky, ovoce sušené, šťáva jablečná koncentrovaná
Velikonoční beránek
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Cca 2dcl jáhel jsem uvařila v 1l rýžového mléka se špetkou soli, spařenými rozinkami, meruňkami a švestkami, vlašskými ořechy a troškou jablečného koncentrátu přibližně 35 min. Před koncem varu jsem přidala ve studené vodě rozpuštěný agar, aby se beránek pěkně zpevnil. Těsto jsem nandala do formy a když vychladlo a ztuhlo, stačilo už jen beránka dozdobit :-)
Poznámky autora:
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz