Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Celerové pyré s houbami
Autor: Beruška
Datum: 15.04.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na oleji orestujeme nakrájený nebo nastrouhaný celer,jak zavoní tak podlijeme sojovým mlékem, osolíme a dusíme do změknutí. Potom rozmixujeme na hladkou kaši. Houby nakrájíme na plátky a smažíme na 1 lžici oleje, v závěru smažení posypeme gomasiem (nebo jen solí). Nasypeme na pyré.
Podáváno s naturalkou dušenou s červeným zelím a cibulkou a picklovaným daikonem s ředkvičkovou natí.

Inspirováno panem Cuketkou. Pyré je dobré důkladně rozmixovat. V kombinaci s těmi žampiony chutná úžasně, lehce připomíná bramborovou kaši.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

07.10.2014
Merci72
Tato kombinace by mne nikdy nenapadla. Za mne skvělé.
04.04.2011
Vendy
Celerové pyré v kombinaci s žampióny je opravdu výborné :-)
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit