Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Kapustová polévka
Autor: anonym
Datum: 22.11.2007
Chod: Polévka
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Do vody nebo zeleninovéko vývaru dáme vařit nakrájenou kapustu a cibulku, přidáme čerstvou houbu, trochu slunečnicových semínek a vařené obilí. Ochutíme drceným kmínem, zakápneme olejem a na závěr přidáme miso rozmíchané v troše polévky. Hustější polévku uděláme z rozvařených trhaných krupek a můžeme pro změnu dochutit jedním stroučkem česneku a majoránkou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

26.07.2008
anonym
S houbařskou sezónou přichází opět na řadu tato jedna z mých nejoblíbenějších polévek. Pokud máme tvrdší houby, které vyžadují delší dobu přípravy, tak je dáme vařit předem s krupkami, kmínem a stroužkem česneku. Když budou vařené tak již jen krátce dáme dovařit čerstvou zeleninu a ochutíme misem nebo bio zeleninovou kostkou.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit