Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pečená jablka a borůvkový „jogurt“
Autor: monchi
Datum: 20.03.2010
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
jablka
mošt jablečný
sójový jogurt
borůvky
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Oloupané čtvrtky jablek dáme do zapék. mísy, posolíme, přid. skořici, podlijeme troškou vody a pod poklopem pečeme v troubě asi 20 min. „Jogurt“: Svaříme jabl. mošt úmyslně doslazený jabl. koncentrátem (kvůli borůvkám, které pak uberou sladkost) s agarem, nakonec vmícháme několik lžic bílého soj. jogurtu Sojade a borůvky (zavařené „jen tak“).

Vzniklou směs necháme chvilku vystydnout, čímž nám pěkne ztuhne a vznikne lahodný borůvkový jogurt, kterým přelijeme upeč. jablka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit