Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Dvojfazolkový talíř
Autor: Plavuň
Datum: 08.03.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
fazolky
květák
ředkev černá
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Rýži natural uvaříme spolu s fazolemi azuki (asi 6:1) a ř. kombu, ke konci trochu osolíme. Zelené fazolové lusky a plátky černé ředkve dusíme ve vodě s misem. Můžeme přidat sušený kopr a kapku oleje. Zahustíme např. arrowrootem a po odstavení vmícháme zelenou část jarní cibulky.

Doplníme oblanšírovaným květákem, napařenou jarní cibulkou, lístkem salátu a pickles (mrkev + kapusta + pórek + hořč. sem.).
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit