Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Okarové krokety
Autor: komár
Datum: 12.02.2010
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Z okary,jemně nakrájené cibule,strouhané mrkve,kukuřičné mouky nebo strouhanky,společně s vodou a kořením(saturejka) vypracujeme tužší hmotu ze které tvoříme kouličky.Po usmažení zastříkneme shoyu.

K tomu déle vařená cuketa,kamutový kuskus,kvašené zelí,makové gomasio,čerstvá nať.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

23.10.2014
monchi
Sice jsem recept trochu modifikovala, ale nápad je to výborný! Já použ. okaru, pórek, mrkev, kuk. mouku, vodu, bazalku a špetku jemného kari koření. Jelikož mi směs nepřipadala dostatečně kompaktní, přidala jsem pro jistotu 1 vajíčko. Koule jsem trochu zmáčkla, aby z nich vznikla vyšší placička a před smažením jsem je obalila v suché hrašce. Byly chuťově i vzhledově výtečné!
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit