Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Pomazánka z jáhel, tofu a brokolice
Autor: Terez
Datum: 05.01.2010
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Miska uvařených jahel,uvařená brokolice, asi 1/2 bílého tofu, 2 lžíce oleje (např. olivový nebo slunečnicový), sojová omáčka, koření dle chuti (např. polévkové),nori vločky, 1-2 stroužky česneku.
Vše rozmixujeme do hladka.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

05.06.2016
dasak
Použila jsem s jáhlami lehce uzené tofu, brokolici vynechala (kvůli rvanlivosti), olej sezamový, sojovka, umeocet, česnek, nori vločky,semínka slunečnice a dýně, hořčice BIO z celých zrn (prostě byla po ruce).Naprosto super.
22.01.2010
Petra
Pomazánka je vynikající, místo koření jsem použila umeocet, nori vločky jsem zapomněla úplně, ale i tak jsme si moc pochutnali.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit