Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Dezert z polenty s karobovou polevou
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 744, Chod: Dezert, Autor: pacisek, 13.09.2009
Ingredience:
ovoce sušené, polenta, karob/kakao, kokos, škrob kukuřičný, slad obilný
Dezert z polenty s karobovou polevou
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Uvaříme polentu se sušenými švestkami a nacpeme do misek nebo formiček. Vychladlé polejeme carobovou čokoládou s kokosem. Na talíři doplněno kouskem burizonky.
Poznámky autora:
Na polevu zahřejeme olej, na kterém zapěníme sladěnku, vlijeme karob nebo kakao rozpuštěné v horké vodě a škrob rozpuštěný ve studené vodě. Převaříme a vmícháme např. kokos (nemusí být).
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz