Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Amasaké dezert s plody arónie
Autor: monchi
Datum: 01.09.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Amasaké z bílé rýže + jáhel (1:1) povaříme s vanilkou, rozmixujeme, přidáme mleté ořechy a zahustíme maizenou. Necháme vychladnout. Plody arónie (jeřáb černý) krátce povaříme s trochou vody, kapkou tamari a hřebíčkem. Můžeme zahustit kuzu. Hotovou směsí polijeme vychladlý amasaké krém a podáváme.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit