Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Kralovska cizrna :-)
Autor: anonym
Datum: 04.08.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na sezamovom oleji orestujeme cibulku, pridame na jemne kolecka nakrajanu mrkvu, nudlicky zeli a tymian. Zalejeme troskou vody z cizrny a chvilku podusime. Zatial rozmixujeme teplu cizrnu a zahustime vzniklu zeleninovu zmes. Dochutime Tamari, malou lyzickou horcice a umeoctom. Obilnina: Spaldove kernoto s ryzou natural sypane gomasiom zo sezamu. Blansirovany hlavkovy salat. Mnamka :)

Recept na cizrnu z knihy V. Strnadelova a Jan Zerzan: Radost zo zdravych deti. Cherry paradajky sluzili skor na ozdobu :-)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

24.02.2014
petra k.
mňamka ... cizrna nebyla, byl hrách ... mňamka :)
16.07.2013
sylvacek
Kombinace zelí-cizrna je skutečně luxusní, omáčka sklidila úspěch i u dětí (všech třech, a to se nestává často)
13.11.2012
lulu
Dneska vyzkouseno a musim rict, ze me to fakticky mile prekvapilo! Velka dobrota a urcite udelam brzy znovu!
14.02.2010
kla
Zelí nebylo poruce, tak jsem použila kapustu, a chutnalo to skutečně královsky:-) Dávám hlas!
07.08.2009
anonym
ja obcas nejake to rajce zjem, nakolko su z nasej bio zahrady :-) ale nakolko sa snazim tedko o liecebnu mb, dostat sa z akutneho problemu, skor by som si ich mala odpustit...v lete je to naozaj tazke :-)
07.08.2009
monchi
Phoenix, ta rajčátka jsi klidně mohla sníst ;-) Dáša Lužná také dává v létě občas půlměsíšek rajčete na talíř, a to nejen na ozdobu! Říká, že v létě je třeba nashromáždit dostatek záhřevné energie na zimu - a tu získáme zejména ze zeleniny červené barvy...
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit