Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Buchta Jáhlovka
Autor: komár
Datum: 09.07.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Jáhly uvaříme v jablečném pyré v poměru 1:1,schladlé rozmixujeme,přidáme kokos,spařené nadrobno pokrájené rozinky (jak kdo sladí) a ovesnou mouku podle hustoty.1/2 těsta obarvíme carobem a střídavě vrstvíme s druhou půlkou na plech s peč.papírem,upečeme.

Napadlo mě přizdobit carobovou polevou,ale tu jsem ještě nevyráběla.Pokud budete mít čas a chuť,přidávejte prosím fotky k receptům ode mně-nemám totiž foťák-moc děkuji :-))
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

25.11.2016
Stela
Zdravím komára, jsem vždycky moc ráda, když se tady objeví někdo z prvních let fungování těchto stránek, možná se pletu, ale jak bylo na Aljašce?
25.11.2016
komár
to jsem rada, ze recept chutna...jahly jsou vdecne, clovek muze kouzlit do nekonecna... nadcasova to ingredience :)
18.10.2016
leusa
Byl vynikající, proste zbylo trochu zfermentovaných jáhel z livancoveho těsta, tak jsem zahustila kokosem a dosladila rozinkami. Chuť nad očekávání skvostná a vůbec mi nevadilo, že nebyl tak tuhý jako na obrazku a vyjidali jsme ho lžičkou ;-) asi bude častěji...
18.02.2011
anonym
Třeba semínka slunečnicová nebo dýňová?
17.02.2011
Lucasinka
co muzu pouzit misto kokosu? Kokos a orisky v cemkoliv totiz nemame radi
09.10.2009
xylda
Jáhly jsem uvařila klasicky ve vodě 1:2,5, jinak jsem postupovala podle receptu. moc dobré.
13.09.2009
anonym
Připojuji fotku od autora - komára.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit