Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Velikonoční zajíček (nepečený)
Autor: anonym
Datum: 20.04.2009
Chod: Dezert
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Jáhly dáme vařit do ředěného moštu, přidáme špetku soli, hrst kokosu a dýňových semínek a 20 minut pomalu vaříme. Pak přidáme nějaké sušené ovoce (já dala jahody a hrušky obojí asi tak hrst) a ještě 10 minut dovaříme. Promícháme, natlačíme do vodou vypláchnuté formy a necháme vychladnout. Je dobré doprostřed dát špejli, aby nějaká část neupadla.

Na jeden díl jáhel dáme 3,5 dílu tekutiny
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

07.04.2015
leusa
Pardon ovocenkou místo ovoce kou... :-)))
07.04.2015
leusa
Moc se povedl, jen jsem nemela příliš sladké susene ovoce (pouze meruňky, Švestky a goji), tak jsem krapet prislazovala ovoce kou :-) mooooc dobrý...
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit