Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Květák jako mozeček
Autor: anonym
Datum: 07.04.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Květák dáme vařit do osolené vody. Vedle na oleji zapěníme cibuli se solí, přidáme, rozšťouchaný květák, rozdrobené bílé tofu, mrkev, špetku kurkumy, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Pak zahustíme škrobem a vmícháme hrst cibulové natě. Jako přílohu jsme měli rýži natural vařenou s lotosovými semínky a řasou arame.

Kondiment: antipasta z řasy wakame (dušená dlouho se shoyu, nakonec vmíchána bílá část naťové cibulky) Lisovaný salát: černá ředkev, ředkvičky, lák z kvašeného zelí
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

18.07.2011
akdarmu
rychlé,lehké a moc dobré!!!
16.07.2011
ma-ko
moc dobrý recept!!!-rychlé a jednoduché, taktéž jsme měli s uzeným tofu a trochou zázvoru
11.07.2011
rybka
Ideální při zpožděném návratu z letního výletu. Ani jsem to nezahušťovala, měli jsme hodně květáku. Jako přilohu opečenou polentu a bylo to vynikající! Kurkuma to krásně obarvila.
18.04.2011
ha.jaja
moc dobrý, rychlý recept, měli jsme s uzeným tofu
09.04.2009
Vendy
Dělala jsem dnes k večeři, je to jednoduché, rychlé a moc dobré.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit