Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Knedlíky s hrachovou omáčkou
Autor: marketa
Datum: 13.01.2009
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Ingredience:
dýně hokaidó
zelí čínské
brokolice
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Knedlíky: uvaříme jáhly s pohankou cca 4:1, necháme zchladnout, abychom mohli s hmotou pracovat. Vytvarujeme knedlíky a necháme je ztuhnout. Omáčka: hrách uvaříme s řasou kombu, propasírujeme, ochutíme umeoctem a je-li třeba, zahustíme kuzu. Posypáno tekkou. Zelenina: pečená dýně s oregánem. Lisovaný salát: čínské zelí, mrkev, stopka z brokolice, umeocet.

Hrách můžeme vařit i s bylinkami, ale já je nedávala, protože jsem věděla, že dám oregáno na dýni.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit