Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Daikon zelí a marinovaný domácí seitan
Autor: Dei
Datum: 04.12.2008
Chod: Oběd
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Na sezam. oleji osmahneme cibuli, poté nastrouhaný daikon a kedlubnu (3:1) i s natí, trošku posolíme, zalijeme banchou nebo vodou a necháme dusit 10 min, přidáme hrst kvašeného zelí a dodusíme. knedlíky: uvařené a vystydlé kroupy s ovsem a rýží smíchané s pšeničnou a kukuřičnou moukou, vařené v osolené vodě.

Tempeh ohřátý na páře položený na zelí, osmažený domácí seitan předem marinovaný (voda, sojovka, zázvorová šťáva, umeocet). Na knedlících je omáčka (kondiment)- kuzu s marinádou přilejeme do oleje, kde se smažil seitan, necháme probublat. blanšírovaná mrkev, salát, pickles. Zimní jídlo talíř pro chlapa, co se týče bílkovin :)
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

14.04.2015
leusa
Opravdu vynikající, o seitan se skoro strhla u stolu opět rvačka, jak uz to u nás bývá :-) a zelí nemělo chybu, moooooooc povedené. Dávám 5 bodů :-)
07.12.2009
Stela
Daikon zelí (ve složení jak uvedeno v receptu ) návíc trochu kmínu -výborné !
13.11.2009
xylda
Seitan jsem namarinovala a podusila s osmahnutou cibulí a pórkem. Pochutnali jsem si.
05.12.2008
anonym
Dávám pět bodů a to zejména tomu osmaženému marinovanému seitanu. Opravdu to stálo za to!
04.12.2008
anonym
Dei, díky! Dnes celý den přemýšlím co mám udělat z poslední várky domácího seitanu.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit