Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Zelená polévka na krvetvorbu
Autor: anonym
Datum: 24.10.2008
Chod: Polévka
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Zelené natě (listy kapusty, listy brokolice, černého kořene, mangoldu, pastiňáku a tak podobně, v libovolných kombinacích) uvařit s řasou wakame doměkka, dohladka rozmixovat (Věrka mixovala 5-10minut!). Touto zelenou vodou naředíme libovolnou podušenou zeleninu na tuku, můžeme přidat nějakou zavářku (těstoviny), dochutit česnekem a misem dle chuti.

Polévka z pobytu u Věrky Chasákové
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

03.11.2008
stevey
Ještě jsme ji stihli udělat z poslednich listů brokolice, mangoldu a ředkvičky, jinak už na zahradě nic není, byla výborná - zahuštěná ovesnými vločkami.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit