Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 slaná semínka
Hodnocení:
Recept č. 410, Chod: Svačina, večeře, Autor: Rege, 15.06.2008 (3 hlasy)
Ingredience:
semínka dýňová, semínka slunečnicová, mandle, shoyu
slaná semínka
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Propláchnutá semínka slunečnicová, dýňová nebo i mandle (loupamé i neloupané) dáme na plech na pečicí papír, zastříkneme sojovou omáčkou a dáme péct do středně teplé trouby. Spíš jen tak prosušujeme. Během pečení promícháváme a ještě aslepoň dvakrát postříkáme sojovou omáškou.
Poznámky autora:
Recept Dagmar Lužné z Makrobiotického nedělního vaření
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
vendy, 10.09.2008
Výborné, udělala jsem je na oslavě dceřiných narozenin a měly velký úspěch. Dávám hlas :-)
rady, 25.12.2008
Také nám moc chutnaly a ihned zmizely ze stolu. Jen jsem se chtěla zeptat, jak je to s těmi neloupanými mandlemi. Domnívala jsem se, že by se měly oloupat, protože slupky jsou toxické. Díky za odpověď.
e.luci, 03.05.2009
Nevíte jak je to s těmi slupky? díky.
monchi, 03.05.2009
Já osobně neloupu, tj. jím i se slupkou, pouze mandle v BIO kvalitě. Ty ostatní raději loupu...
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz