Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 lisovaný salátek se zálivkou
Hodnocení:
Recept č. 396, Chod: Svačina, večeře, Autor: Dei, 26.05.2008 (3 hlasy)
Ingredience:
mrkev, salát zelený, ocet rýžový, mirin, citron
lisovaný salátek se zálivkou
Postup přípravy / Složení MB talíře:
zeleninu (ledový salát, římský salát, mrkev) natrháme, nakrájíme na menší kousky, zalijeme zálivkou, zakryjeme talířkem a zatížíme alespon na 2 hodiny. Poté podáváme. pokud necháme zatížené dva dny máme úžasné pickles :)
Poznámky autora:
zálivka: v malé skleničce s víčkem rozmícháme všechny ingredience (lžíce mirinu, lžíce rýžového octa, lžíce citrónové šťávy, lžička hořčice) a nalijeme na salát.
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
ro.le, 07.10.2008
Obvykle dělávám ze strouhané mrkve a něčeho k tomu. Zálivku dělám z jablečného octa a umeocta a ještě přidám trochu láku z nějakého pickles co mám v lednici. Jak píše Dei, vyplatí se toho udělat víc a máme vynikající pickles.
komár, 19.08.2009
křehký a příjemně osvěžující:-)
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz