Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Bulgur s lotosem a žampióny
Hodnocení:
Recept č. 333, Chod: Hlavní jídlo, Autor: jani, 24.03.2008 (2 hlasy)
Ingredience:
bulgur, cibule, houby, lotosový kořen, shoyu
Bulgur s lotosem a žampióny
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Cibulku spražíme na troše sezamového oleje, přidáme na kousky nakrájený lotosový kořen a na mírném ohni osmažíme. Na závěr přidáme žampióny nakrájené na plátky a směs podusíme. Když žampióny pustí šťávu, přimícháme vařený bulgur a dochutíme sojovou omáčkou. Podáváme s pickles.
Poznámky autora:
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Merlinit, 02.04.2010
Opravdu příjemné ozvláštnění jídelníčku.
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz