Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Palačinky s houbovou náplní
Autor: anonym
Datum: 03.12.2007
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Palačinky: Z špaldové a pohankové mouky (1:1), pár lžic suš. mléka, špetky soli a vody si připravíme řídké těsto na palačinky. Pečeme na olejem lehce pomaštěné pánvičce z obou stran. Houbová náplň: Na oleji orestujeme cibuli, přidáme podušené houby, mangold a bílé tofu. Ochutíme kmínem a tamari a podusíme
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

04.02.2012
ivka_pavlik
moc dobré, delala jsem to na obed. vsem to chutnalo. do náplne jsem pridala nakrajenou kapustu ( aby toho bylo víc )
28.11.2010
kinaku
už jsem tu vyzkoušela plno receptů, ale u tohohle jsem už musela reagovat:)výborné palačinky!!!
14.10.2010
kla
Tenhle recept mě už dlouho lákal, tak jsem si na trhu koupila hříbky a dnes vyzkoušela novou pánev na palačinky... a moc jsem si pochutnala. Opravdu výtečné! Dávám hlas;-)
20.09.2010
anonym
My máme Tefal Elegance D2801052, měli jsme i levnější varianty, ale dost rychle odešly.
19.09.2010
xylda
Holky, dejte mi, prosím, tip na pánvičku, která smaží palačinky. Od té doby, co jsem vyhodila již nepoužitelnou teflonku neusmažím ani fík:-)
19.09.2010
lyonette
to lnene seminko byl genialni napad!!!
20.05.2010
Vendy
Tohle těsto na palačinky je fakt naprosto suprovní :o))). Podle rady Markéty jsem přidala ještě trochu toho rozemletého lněného semínka a palačinky se dařily jedna báseň a chuťově byly vynikající. Dělala jsem je naslano se směsí cibule, žampióny, bílé tofu, kurkuma, jarní cibulka. Za tuhle večeři jsem si vysloužila samou chválu :-) takže dávám hlas.
15.09.2008
marketa
Dle kuchaře z Country Life je dobré přidat do těsta rozemleté lněné semínko a nechat chvíli stát, aby se nasáklo. Má pojivé účinky a výborně nahradí vajíčko. Zatím nemám vyzkoušené, ale myslím, že za pokus to stojí :-)
12.02.2008
Rege
Tyto palačinky jsou výborné, ano i bez mlíka, dělala jsem trochu jinou náplň (cibule, houby, mrkev, fazolky mungo, kmín, sůl), k tomu kysané zelí a čínské zelí. No, mlask!
12.12.2007
anonym
Nám taky vyhovuje. V neděli jsme palačinky zase dělali (s tím amasaké), do těsta jsem ani obilné mléko nedala a kvalitou se od těhto nijak nelišly.
12.12.2007
Feitka
Vyzkoušela jsem už mnoho receptů na palačinky, ale tento se mi zdá zatím nejlepší.
Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit