Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Miso polévka
Hodnocení:
Recept č. 121, Chod: Polévka, Autor: ro.le, 27.11.2007 (1 hlas)
Ingredience:
řasa wakame, houby shiitake, cibule, tofu, mrkev, miso, pórek
Miso polévka
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Houbičky shitake (jedna na osobu) předem namočíme a dáme je vařit. Měkké houbičky pokrájíme. Na tuku orestujeme tofu, přidáme horký vývar, shitake, cibuli, mrkev a wakame a povaříme doměkka. Na závěr polévku dochutíme misem rozmíchaným v troše horké polévky a již nevaříme. Do hotové polévky přidáme najemno pokrájený pórek.
Poznámky autora:
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
sarah, 15.10.2016
pěkný den na jak dlouho se nakladaji houby shitake ? do teple nebo studene?
Dasak, 22.11.2016
Já dávám houbičky do hrníčku do studené vody přes noc.
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz