Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Studená večeře: fazolová pomazánka
Hodnocení:
Recept č. 119, Chod: Svačina, večeře, Autor: ro.le, 27.11.2007 (2 hlasy)
Ingredience:
fazole, řasa kombu, cibule, tamari, zázvor
Studená večeře: fazolová pomazánka
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Fazole uvaříme s řasou kombu a v závěru ochutíme omáčkou tamari. Na větším množství tuku dozlatova osmahneme 2-3 cibule a vmícháme to do fazolí. Celou směs společně rozmixujeme a pro pikantnější chuť přidáme pár kapek čerstvého zázvoru. Pomazánku si můžeme vyrobit do zásoby, podáváme ji s chlebem, pickles a zeleninovou oblohou.
Poznámky autora:
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz