Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Studená večeře: fazolová pomazánka
Autor: anonym
Datum: 27.11.2007
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Fazole uvaříme s řasou kombu a v závěru ochutíme omáčkou tamari. Na větším množství tuku dozlatova osmahneme 2-3 cibule a vmícháme to do fazolí. Celou směs společně rozmixujeme a pro pikantnější chuť přidáme pár kapek čerstvého zázvoru. Pomazánku si můžeme vyrobit do zásoby, podáváme ji s chlebem, pickles a zeleninovou oblohou.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit