Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Hráškové risotto
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 1113, Chod: Hlavní jídlo, Autor: monchi, 13.04.2017
Ingredience:
hrášek, cuketa, celer řapíkatý, rýže natural, kokos
Hráškové risotto
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Na (kokosovém) oleji zpěníme jarní cibulku, dále utřený česnek, kousky řapíkatého celeru a cukety, vmícháme propláchnutou kulatozrnnou rýži natural, mletý kokos a podlijeme zeleninovým vývarem a sladkým rýžovým octem. Osolíme a vaříme do změknutí rýže. V jiném hrnci spaříme (mražený) hrášek, který poté rozmixujeme dohladka s citr. šťávou, bazalkou a olivovým olejem.
Poznámky autora:
Hráškový krém vmícháme do rýžové směsi, na talíři posypeme rostl. parmazánem a podáváme se salátem. Pozn.: Mletý kokos a zeleninový vývar je náhradou za kokosové mléko.
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
monchi, 22.04.2017
Jedná se o lehce upravený recept Elly Woodward :-)
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz