Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Azuki a nattem a mrkví
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 1110, Chod: Hlavní jídlo, Autor: zivavoda, 03.02.2017
Ingredience:
fazole azuki
Azuki a nattem a mrkví
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, lehce osmažíme a podlijeme zeleninovým vývarem, krátce podusíme. Přidáme předem uvařené fazole a prohřejeme. Nakonec vmícháme lžíci natta a ještě krátce prohřejeme. Ochutíme kapkou shoyu a umeocta.
Poznámky autora:
Na talíři se směsí rýže a ječných krup s nori vločkami, napařeným kadeřávkem a lisovaným salátem ze zelného pickles a daikonu, sezamové gomasio.
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz