Detail receptu - použité ingredience a postup přípravy
 Jáhlové noky s česnekovou omáčkou
Hodnocení: nehodnoceno
Recept č. 1107, Chod: Hlavní jídlo, Autor: Wallen, 02.11.2016
Ingredience:
batáty, brokolice, petržel kořenová/pastiňák, česnek, mouka pohanková, jáhly, seitan, tofu, umeocet, tamari, kuzu
Jáhlové noky s česnekovou omáčkou
Postup přípravy / Složení MB talíře:
Smícháme povařené tofu, jáhly a batáty (vaříme spolu asi 30 min.) a pomixujeme. Dohustíme pohankovou moukou, přidáme trochu kukuříčného nebo kuzu škrobu a mišutku (až je těsto spíš tužší). Noky vaříme v osolené vodě dokud nevyplavou.
Poznámky autora:
Na omáčku orestujeme cibuli se solí, přidáme petržel na kousky a stonek brokolice. Zalijeme horkým vývarem, přidáme kostku tofu a vaříme doměkka. Vmícháme kokos. krém a rozmixujeme. Ochutíme umeoctem a rozmačkaným česnekem. Zahustíme instantní rýžovou moukou. Podáváme s pečeným seitanem (česnek, tamari) a s kvaš. zeleninou (v našem případě červené zelí s cibulí).
Hodnocení receptu, odeslání dotazu či komentáře k receptu
Hodnotit recept a přidávat komentáře či dotazy mohou pouze přihlášení uživatelé.
Diskuze k receptu - komentáře a dotazy
Věcný obsah: info@pani-dyne.cz, Web admin: admin@pani-dyne.cz