Paní Dýně

Název
Druh jídla
Ingredience
Vyhledat
Polentové řezy s dýní a mangoldem
Autor: monchi
Datum: 25.01.2015
Chod: Svačina, Večeře
Celkové hodnocení
Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení Paní Dýně - hodnocení
Moje hodnocení
Sdílet
Oblíbený
Postup přípravy
Kousky dýně orestovat na cibulce, zalít vodou/zel.vývarem a vařit s mušk.oříškem doměkka, pak v hrnci rozšťouchat. Vmíchat pokrájený mangold a kuk. krupici (polentu) a uvařit na hustou kaši. Hotovou kaši osolit (já použ. Würzl bez droždí), rozprostřít na plech vylož. peč. papírem a péct pozvolna dozlatova (cca 45 min.).

Tip: Před koncem pečení posypat strouhaným uzeným tofu, kuk.strouhankou a dýň. semínky.
Komentáře k receptu
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit

Vaše výtvory
Pro přidání fotky se musíte přihlásit